جـــرس: رهبر جمهوری اسلامی ضمن مخالفت با طرح تشکیلات خودگردان فلسطینی در ارجاع پروندۀ استقلال «کشور فلسطین» به سازمان ملل، طرح پذیرش دولت فلسطین به عضویت سازمان ملل را "تن دادن به خواسته صهیونیستها" خواند و گفت "هر طرحی که بخواهد فلسطین را تقسیم کند، یکسره مردود است و طرح پذیرش دولت فلسطین به عضویت سازمان ملل نیز چیزی جز تن دادن به خواسته صهیونیستها یعنی پذیرش دولت صهیونیستی در سرزمین فلسطین نیست."
به گزارش سایت اطلاع رسانی دفتر رهبری، آقای خامنه ای طی سخنانی در مراسم افتتاحیه پنجمین کنفرانس موسوم به «حمایت از انتفاضه فلسطین»، قیام های آزادی خواهانۀ مردم منطقه را مجددا "بیداری اسلامی" خوانده و گفت: "پدید آمدن موچ پر قدرت بیداری اسلامی در منطقه نصرت الهی است و امروز رژِیم صهونیستی از همیشه منفورتر و ضعیف تر و منزوی تر و حامی اصلی اش آمریکا از همیشه گرفتارتر و سردرگم تر است."
رهبر جمهوری اسلامی در سخنان امروز خود، جنگهای ٣٣ روزه لبنان و ٢٢ روزه غزه را، از عوامل اصلی تحولات اخیر منطقه ذکر کرد که به زعم وی "اقیانوس بظاهر آرام ملتهای مصر و تونس و لیبی و دیگر کشورهای منطقه را به تلاطم درآورده است."
رهبر جمهوری اسلامی همچنین به مواضع کشورهای غربی حمله کرد و گفت: "غرب امروز بر سر دو راهی است . یا باید از اسرائیل پیروی نکند یا در انتظار ضربه های سخت در آینده نه چندان دور باشد. روزی که ملتهای اروپا و آمریکا دریاند مشکلات آنها سلطه صهیونیستهاست، چنان جهنمی بوجود خواهند آورد که راه خلاصی از آن متصور نیست.
آقای خامنه ای با بیان اینکه "مسأله فلسطین دارای برجستگی ویژهای است"، اظهار عقیده کرد "فلسطین مسأله اول در میان همه موضوعات مشترک کشورهای اسلامی است و مشخصات منحصر به فردی در این مسأله وجود دارد: اوّل: اینکه یک کشور مسلمان از ملت آن، غصب و به بیگانگانی که از کشورهای گوناگون گردآوری شده و جامعهای جعلی و موزائیکی تشکیل دادهاند، سپرده شده است.
دوم: آنکه این حادثه بیسابقه در تاریخ، با کشتار و جنایت و ظلم و اهانت مستمر انجام گرفته است.
سوم: آنکه قبله اوّل مسلمانان و بسیاری از مراکز محترم دینی، به تخریب و توهین و زوال تهدید شده است.
چهارم: آنکه این دولت و جامعه جعلی در حساسترین نقطه جهان اسلام، از آغاز تاکنون، نقش یک پایگاه نظامی و امنیتی و سیاسی را برای دولتهای استکباری بازی کرده و غرب از آن همواره چون خنجری در پهلوی امت اسلامی استفاده کرده است .
پنجم: آنکه صهیونیزم که خطر اخلاقی و سیاسی و اقتصادی بزرگی برای جامعه بشری است، این جای پا را وسیله و نقطه اتکایی برای گسترش نفوذ و سلطه خود در جهان قرار داده است. "
وی در مورد مبارزات چپ ها و ملیون عرب بر علیه اسرائیل طی دهه های اخیر، اظهار عقیده کرد: "ایدئولوژی چپ و یا صرفاً احساسات ناسیونالیستی آن چیزی نبود که مسألهی پیچیده و دشوار فلسطین به آن نیاز داشت . آنچه می توانست ملتی را به میدان مقاومت وارد کند و نیروئی شکست ناپذیر از آنان فراهم آورد ، اسلام و جهاد و شهادت بود . آنها این را به درستی درک نکردند."
رهبر جمهوری اسلامی در انتهای سخنان خود تاکید کرد: "امروز مدّعای ما آزادی فلسطین است، نه آزادی بخشی از فلسطین . هر طرحی که بخواهد فلسطین را تقسیم کند، یکسره مردود است. طرح دو دولت که لباس حق به جانبِ پذیرش دولت فلسطین به عضویت سازمان ملل را بر آن پوشاندهاند، چیزی جز تن دادن به خواسته صهیونیستها یعنی پذیرش دولت صهیونیستی در سرزمین فلسطین نیست. طرح جمهوری اسلامی برای حلّ قضیهی فلسطین و التیام این زخم کهنه، طرحی روشن است. ما نه جنگ کلاسیک ارتشهای کشورهای اسلامی را پیشنهاد میکنیم، و نه به دریا ریختن یهودیان مهاجر را، و نه البته حکميّت سازمان ملل و دیگر سازمانهای بینالمللی را. ما همه پرسی از ملت فلسطین را پیشنهاد میکنیم . ملت فلسطین نیز مانند هر ملت دیگر حق دارد سرنوشت خود را تعیین کند و نظام حاکم بر کشورش را برگزیند . همه مردم اصلی فلسطین از مسلمان و مسیحی و یهودی ـ نه مهاجران بیگانه ـ در هر جا هستند؛ در داخل فلسطین، در اردوگاهها و در هر نقطهی دیگر ، در یک همه پرسی عمومی و منضبط، شرکت کنند و نظام آیندهی فلسطین را تعیین کنند."
آقای خامنه ای همچنین ابراز عقیده کرد: "سازمانهای مقاومت اسلامی که بار سنگین جهاد را در سالهای گذشته بر دوش داشتهاند، امروز نیز با همان تکلیف بزرگ روبهرویند. مقاومت سازمان یافته آنان، بازوی فعالی است که میتواند ملت فلسطین را به سوی این هدف نهایی به پیش ببرد. در این میان ، کشورهای غربی نیز شایسته است صحنه را با نگاهی واقع بینانه بنگرند. غرب امروز بر سر دو راهی است . یا باید دست از زورگوئی طولانی مدت خود بردارد و حق ملت فلسطین را بشناسد و بیش از این از نقشهی صهیونیستهای زورگو و ضّد بشر پیروی نکند، و یا در انتظار ضربههای سختتر در آینده نه چندان دور باشد. این ضربههای فلج کننده فقط سقوط پی در پی حکومتهای گوش به فرمان آنان در منطقهی اسلامی نیست، بلکه آن روزی که ملتهای اروپا و آمریکا دریابند که بیشترین گرفتاریهای اقتصادی و اجتماعی و اخلاقی آنان منشأ گرفته از سلطهی اختاپوسی صهیونیزم بینالملل بر دولتهای آنهاست، و دولت مردان آنان به خاطر منافع شخصی و حزبی خود ، مطیع و تسلیم در برابر زورگوئیهای کمپانیداران زالو صفت صهیونیست در آمریکا و اروپایند، آنچنان جهنّمی برای آنان به وجود خواهند آورد که هیچ راه خلاصی از آن متصور نیست. "
رهبر جمهوری اسلامی با اشاره به اظهارات رئیس جمهور آمریکا مبنی بر اینکه اسرائیل خط قرمز اوست، اظهار داشت: "بدانید که خط قرمز اوباما به دست ملتهای بپاخاسته منطقه شکسته خواهد شد."--
آیا برای آزادی موسوی و کروبی درخواست خودتان را ثبت کرده اید؟ اینجا
دیکتاتورها یکی یکی به پایان راه می رسند: قذافی، اسد و ...
سبز مي مانيم، تا هميشه