با موسوی آن نکینم که سی سال پیش با بازرگان کردیم
برگرفته از وبلاگ: کوي مغان
تا چشم کار میکند، جمعیت است، ....همه در انتظار سخنان یک مرد. مردی که برای نخستین بار پس از بیست و پنج سال، در برابر جمعی به این عظمت سخنرانی خواهد کرد. جمعیت در تب انقلاب میسوزد، قلبش سرشار از امید پیروزی است. بازرگان شروع به سخنرانی میکند. و نشان میدهد همان بازرگان دوران نهضت ملی کردن نفت است. در التهاب انقلاب، در شور پیروزی، در تب انقلاب، تحت تاثیر جو قرار نمیگیرد، هیجان زده نمیشود، سخنان میانه رو میگوید، و آن هم به جمعیتی که در انتظار یک اشاره اند تا به سوی نخست وزیری و وزارتخانه ها و مراکز نطامی بروند، تا دولت بختیار - اگر نه نظام شاه را- یکسره کنند.
اما بازرگان، مرد اصول و اخلاق است، جمعیت و مردم را به آرامش و کار میخواند...شعارهای تند و انقلابی نمیدهد. به مصالح ملت می اندیشد. در برابر شور جمعیت، آنان را به شعور و صبر، و اندیشه میخواند. آن روزهای انقلاب آن شور کورکورانه، آن ولع برای آزادی، آن خشم و انتقام، رفت تا کسی بازرگان را تاب نیاورد، نوشتند او ترسو است، میانه رو است، با اعدام مخالف است، تیتر زدند بختیار از مرز بازرگان گذشت، گفتند از خودت دفاع کن.... 30 سال گذشت، تا امروز بفهمیم، چقدر حق با او بوده...
این روزها، موسوی هم بر خلاف بسیاری به صبر، تعقل، آگاهی، مطالعه، کار میخواند...اما کو کسی تا گوش کند، در انتظار انقلاب و مبارزه خیابانی هستیم؟ به یک اشاره؟ تا باز بعد سی سال، دندان به لب بگیریم که کاش به حرف های موسوی گوش میکردیم...انقلاب و شور و شورش میخواهید؟؟ چرا هرگز درس نمیگیریم؟؟ چرا؟؟ چرا؟؟ چرا اینقدر این مردم، به دنبال شورهای کوتاه مدتند، به دنبال راه میانبر...بیایید یک بار هم که شده، از تاریخ درس بگیریم
با موسوی آن نکینم که بازرگان کردیم
اعتدلوا، و هو اقرب بالتقوا!!آ
فتنه در ایران، خیزش اسلامی در مصر : مصادره به مطلوب تا کجا؟
دیپلمات سابق ایران در فنلاند می گوید: دستگاه تبلیغاتی جمهوری اسلامی، آنچه در مصر رخ میدهد را خیزش اسلامی و آنچه در ایران رخ داد را فتنه می خواند.
حسین علیزاده دیپلمات سابق ایرانی در یادداشتی درباره اتفاق های اخیر مصر و موضع گیری های مقامات کشور نوشت: تحولات روزهای اخیر مصر، جمهوری اسلامی را ناگزیز به موضعگیری نموده است. اگر بیننده تلویزیون نداند گزارش های تلویزیونی از قاهره گزارش می شود، چه بسا آن را با حوادث پس از انتخابات ایران اشتباه بگیرد با یک تفاوت که تظاهرات مردم ایران به مراتب مسالمت آمیز تر از مصر بود و در مقابل خشونت به کار گرفته در ایران توسط دولت به مراتب بیشتر از مصر. به رغم این تشابه، اما، دستگاه تبلیغاتی جمهوری اسلامی، آنچه در مصر رخ میدهد را خیزش اسلامی و آنچه در ایران رخ داد را فتنه نامیدند.
وی در بخش دیگری از این نوشته به اظهارات احمد خاتمی خطیب جمعه تهران در ۸ بهمن اشاره می کند و می نویسد: خطیب جمعه تهران با بیان این که مردم در این قیامها با شعار الله اکبر به پیش میروند، این امر را نشانگر ماهیت اسلامی قیام بر شمرد و گفت:"این قیام یک قیام دینی است." مگر در جنبش سبز علاوه بر شعر الله اکبر ، یا حسین میرحسین شعار مردم نبود؟ پس چرا عضو خبرگان رهبری شعار مردم ایران را نشنید؟
علیزاده به بخش های دیگر اظهارات خاتمی اشاره می کند و می گوید:عضو هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری پا را از این فراتر نهاد و برای مصریان نسخه نوشت وگفت: "آفرین بر آنها که به خروش خود ادامه میدهند و معتقدند که کشورشان باید از لوث وجود دیکتاتورها و اطرافیان آنها پاک شود." این خطیب فاضل! خروش بر علیه دیکتاتورها را در مصر در حالیکه دولت مصر قانون منع آمد و شد اعلام کرده است، توصیه میکند و حال آنکه برای حق اعتراض مردم ایران که قانون اساسی ایران آن را مجاز دانسته و سبزها برای راهپیمایی خود با مراجعه به وزارت کشور تقاضای مجوز کردند و مورد مخالفت قرار گرفت، هیچ نمیگوید.
--